Sørli skole

← Tilbake til prosjektoversikten

Tilbygg og utvidelse av barneskole – 1900 + 4500 m2 – 2014
Elin + Henriette

Samarbeidende arkitekt: Filter Arkitekter as / Gullik Gulliksen as
Foto: Nils Petter Dale

Om prosjektet

Filter Arkitekter as / Gullik Gulliksen as vant i 2012 avgrenset plan- og designkonkurranse om tilbygg / utvidelse av Sørli skole i Nittedal. Arkitektonisk er skolen preget av høy kvalitet både på plangrep, romlige opplevelser og detaljering. Skolens ferdigstillelse var satt til skolestart høst 2014.
Cadi ble kontrahert gjennom en innbudt minikonkurranse i seneste laget i mars / april 2014. Vi måtte gjennomføre all prosjektering av inventar til skolens 1900 m2 nybygg, samt store deler av areal i eksisterende skole i løpet av et par hektiske uker. Samarbeidet med skolens brukere , byggherre og arkitekt var heldigvis meget godt. Det ble utvist både med entusiasme, smidighet og evne til å ta raske beslutninger fra alle aktører.
  • Ferdigstilt: 2014
  • Oppdragsgiver: Nittedal Kommune
  • Prosjekttype: Utdanning