Ny kantine i Kommunegården

← Tilbake til prosjektoversikten

Rehabilitering av personalkantine i Kommunegården i Bærum Kommune – 600 m2 – 2015
Kaja + Henriette

Foto: Espen Grønli

Om prosjektet

Rehabliltering av kantinelokale i bygg fra 1990-tallet tegnet av Narud Stokke Wiig Arkitekter. Kantinen ligger i en pavilliong med karakteristisk buet fasade mot Kommunegårdens torg som er utsmykket i stein.

Lokalet var i noen år benyttet som restaurant, men ble totalrahabilitert og delvis tilbakeført i forbindelse med prosjektet. Cadi AS samarbeidet tett med utførende arkitekt LMR arkitektur AS om utforming av plan, fargesetting, materialvalg, belysning og himling. Oppdraget omfattet også konsept og beskrivelse av løst og fast inventar.

  • Ferdigstilt: 2015
  • Oppdragsgiver: Bærum Kommune
  • Prosjekttype: Kontor og næring, Offentlig